Email Icon

info@becaboo.dk

Fast Delivery Icon

1-3 Dages levering

Denmark Icon

Dansk Virksomhed

Om os

Koncept

"Vi leverer unikke samt sjove baby- og børneprodukter, til fornuftige priser.“ Konceptet bag Becaboo er at udbyde unikke samt sjove produkter på nettet til dig og dit barn. Unikke produkter, der ikke blot er søde og flotte, men også produkter af høj kvalitet, som vi kan stå inde for.

Gennemsigtighed

Becaboo lægger stor vægt på at være transparente over for vores kunder. Dels for at sikre en glad kunde, og dels for at sikre en sund og god virksomhed.

Vi vægter service og kvalitet højt, og gør en dyd ud af at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder. Ligeledes gør vi vores koncept klart for vores kunder: Vi leverer unikke & sjove babyprodukter til lave priser og med en kundeoplevelse, som du sent vil glemme.

Kundeservice

Vi elsker at have god kontakt med vores kunder og vi sidder altid klar til at hjælpe samt besvare de spørgsmål, der nu skulle forekomme i forbindelse med dit køb hos os. Du kan altid fange os på mail: info@becaboo.dk

Garanti

Hos Becaboo vægter vi garanti og tryghed for kunden højt, og vi tilbyder derfor alle vores kunder fuld tilfredshed eller pengene tilbage. Dette gælder hele 30 dage fra modtagelsesdatoen af din ordre.

Log ind

Glemt din adgangskode?


Opret en konto