Email Icon

info@becaboo.dk

Fast Delivery Icon

1-3 Dages levering

Denmark Icon

Dansk Virksomhed

BLOG

Stimuler barnets sanser med Peek-a-boo Bamsen 

Bamser har altid været populære til børn, men en bamse der i sandhed er populær hos børn både herhjemme og andre steder i verden er Peek-a-boo Bamsen, der som noget helt specielt kan tale og gemme sig bag et tæppe.

Legetøj er et fantastisk middel til at underholde børn og stimulere deres færdigheder og sanser med. Det er også netop, hvad Peek-a-boo Bamsen er designet og fremstillet for. Den er nemlig særligt udviklet til børn med henblik på at give dem en god ven, der kan underholde dem og styrke deres færdigheder.

Hvad kan Peek-a-boo Bamsen?

Udover at være en dejlig og blød bamse, som børn har lyst til at putte med og lege med generelt, kan den også få børn til at grine med stor glæde. For ved et tryk på foden, kan den løfte og sænke dit tæppe med sine arme for at lege ”titte bøh”. Det er noget, alle mindre børn synes er sjovt og kan finde stor glæde og underholdning i.

Men den kan meget mere end at bevæge sit fine tæppe, da bamsens mund også bevæger sig og på engelsk siger: ”Where did you go Peek-a-boo, I found you!”. Når der trykkes på foden af Peek-a-boo Bamsen, spiller den i cirka 40 sekunder ad gangen og siger hele 6 forskellige sætninger.

Der er derfor ingen tvivl om, hvorfor den er blevet så populær et stykke legetøj for børn mange steder i verden.

Introducer barnet for engelsk i en tidlig alder med Peek-a-boo Bamsen

Selvom børn kan få rigtig meget ud af bare at have en bamse ved sig, kan Peek-a-boo Bamsen også bidrage til stimulering af sproglige færdigheder. Det synes måske tidligt at skulle introducere dit barn for engelsk, før det er stærkt i dansk – men jo tidligere det introduceres gennem leg, jo nemmere har barnet på længere sigt ved at tage engelsk til sig og lære det.

Peek-a-boo Bamsen siger nogle helt uskyldige sætninger, som er et godt grundlag for den første læring og forståelse af engelsk.

En blød og certificeret bamse

Der er ingen tvivl om, at det for børn gerne må være så blødt som muligt, når det kommer til bamser. Det er også netop, hvad Peek-a-boo Bamsen er. Du kan derfor roligt lade dit barn lege med bamsen i timevis, da der ingen ømheder eller skavanker kan opstå med det bløde kram, som den giver.

 

Fordi der er så mange, der er virkelig glade for bamsen og gerne vil give deres barn en i gave, er der desværre også dukket nogle falske bamser op, som primært sendes fra Kina. Disse bamser skal du gerne undgå, da de ikke er certificeret og derfor ikke overholder EU-lovgivningen og de krav, der er til legetøj inden for denne lovgivning. Køb den derfor gennem en dansk webshop, da du dermed er sikret, at du får den ægte og meget søde Peek-a-boo Bamse til dit barn.

Log ind

Glemt din adgangskode?


Opret en konto