TY Bamser – de perfekte krammedyr - Becaboo

TY Bamser – de perfekte krammedyr

Ty Bamser – bamser med store øjne

Normalt er bamser ikke til at stå for – men TY bamserne er deciderede umulige at stå for med deres søde øjne, bløde pels og fantastiske farver. Det er lige før, at selv voksne bliver forelskede i dem, når man rører ved bamserne. Det er også grunden til, hvorfor de er så populært et legetøj hos børn.

Hvorfor give børn TY bamser?

TY bamser er rigtig gode at kramme med. Men, fordi deres øjne også er så store, er de også gode til at fange barnets opmærksomhed. De kan derfor både være en bedsteven, når der er brug for fortrolighed og en legekammerat, når der ikke er andre at lege med.

TY bamser er gode til børn fordi:

  • De skaber tryghed. Bamserne er bløde at røre ved og så søde at se på, at de er med til at skabe tillid.
  • De er gode og dejlige sovedyr, som er nemme at kramme og putte sig op ad.
  • De er gode til at aktivere børn med, fordi deres flotte farver lægger op til sjov leg.

Der er derfor en god mulighed for, at en TY bamse går hen og bliver barnets første og bedste ven – simpelthen fordi det nuttede udseende ikke er til at stå for. TY bamser har været der i 30 år og kommer nok til at være der i lige så lang tid, fordi de gang på gang bliver børns nye og gode legekammerater.

En verden af forskellige dyr 

Det fantastiske ved TY bamser er, at der er så mange forskellige dyr at vælge mellem. Der er både hunde, katte, kaniner, elefanter, fisk og mange flere, som sammen kan udgøre en hel Zoologisk Have hjemme på barnets værelse.

Fantasien kan så absolut få frit spil, og fordi de kan fås i flere forskellige størrelser, er de både noget for små og lidt større børn.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.